U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

We openen ons seizoen 2019-2020 met een lezing. Tristan und Isolde  staat momenteel wat centraal bij de WagnerVrienden. Er was reeds de TristanDag, de uitstap naar het Concertgebouw Amsterdam en binnenkort ook de OperaReis naar Keulen. Op zaterdag 5 oktober breien we hier een vervolg aan. Bernard Huyvaert zal voor ons uit de doeken doen hoe de dichter Novalis diende als inspiratiebron voor Richard Wagner bij de creatie van Tristan und Isolde. Voor deze activiteit verzamelen we opnieuw in de crypte van eetcafé Uilenspiegel. We hopen veel leden te mogen ontmoeten bij de start van het seizoen.

 Programma:

10.15 u.-10.30 u.:  Onthaal

10.30 u.-12.30 u.:  Lezing “Wagner & Novalis: Novalis als inspiratiebron voor Tristan”    
door Bernard Huyvaert

12.30 u.-14.00 u.:  Middagmaal: Gentse stoverij met appelmoes & verse frietjes | Steak natuur/champignonsaus/pepersaus met slaatje & verse frietjes | Scampi diabolique (9 stuks) met pasta of frietjes

 

Praktische info:

> Wanneer:               Zaterdag 5 oktober, 10.30 u.

> Waar:                     Eetcafé Uilenspiegel
                                 Korte Kruisstraat 3

                                 9000 Gent

                                  Dit is nabij de Kouter en het Sint-Baafsplein.

> Prijs:                   Lezing: Gratis voor leden - €5 voor niet-leden | Maaltijd: €20

Gelieve de maaltijd vooraf per overschrijving op BE28 3631 0687 2620  te betalen. Vermist wij de bestelde gerechten ook moeten betalen, kan het betaalde bedrag niet teruggestort worden. Bedankt voor het begrip.

> Inschrijvingen:   Gelieve uw aanwezigheid voor 2 oktober te bevestigen door een mail  naar info@wagnervrienden.be te sturen. Gelieve ook uw keuze voor het gerecht door te geven: Gentse stoverij met appelmoes & verse frietjes | Steak natuur/ champignonsaus/pepersaus met slaatje & verse frietjes | Scampi diabolique (9 stuks) met pasta of frietjes

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?