Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2375 van /var/www/vhosts/wagnervrienden.be/public_html/includes/menu.inc).

Algemene ledenvergadering

Plaats: 
Quatre Mains Klaviercentrum, Kwaadham 52, 9000 Gent
Volledige beschrijving: 

Op zaterdag 19 november nodigde we onze leden traditiegetrouw uit op onze jaarlijkse Algemene Vergadering. We startten om 15u30 met een overzicht van de voorbije activiteiten en een bespreking van het gevoerde beleid. Er werd ook opnieuw een bestuur aangesteld voor het volgend werkjaar.

Na het serieuze luik volgde nog het aangename. We hadden het genoegen voor de tweede keer de Nederlandse pianist Camiel Boomsma voor te stellen.
Hij gaf ons enkele jaren terug reeds een gesmaakte voorstelling van zijn eerste CD en nu stelde hij ons zijn meest recente werk voor. Deze getalenteerde Nederlander is een echte specialist in pianotranscripties van Wagners opera’s. Hij stelde er opnieuw enkele voor, besprak en speelde ze op de piano.
Zie ook http://www.camielboomsma.com/

Om deze namiddag af te sluiten, gingen we met de aanwezigen ook nog iets eten in Cafe Gomez, Oude Beestenmarkt 4, 9000 Gent.

Foto's:
1 en 2. De herverkiesbare uittredende bestuursleden, links de nieuwe kandidate Eliane De Wispelaere
3 tot 5. Een aandachtig publiek