OperaReizen

Zoals eerder aangekondigd, willen we volgend seizoen weer volop inzetten op onze OperaReizen. Voor het najaar hebben we alvast twee uitstappen naar Duitsland gepland. Het gaat telkens om nieuwe producties. 

De vermelde prijzen zijn richtprijzen. De definitieve prijs hangt nog af van de eventueel verkregen kortingen en het aantal deelnemers, maar het verschil bedraagt maximaal 10%.  

Op 16 april gaan we ook nog naar Der Rosenkavalier in Amsterdam. Meer informatie hierover volgt nog.

We vragen om voor de twee voorstellingen in het najaar voor 31 augustus in te schrijven. Na deze datum kunnen we geen tickets meer garanderen. 

Afspraken: 

  • Om in te schrijven, vult u per voorstelling een formulier.
  • U kunt enkel het volledige pakket bus + reis bij ons reserveren, dus geen losse tickets. 
  • Indien u niet kunt meegaan, dan wordt het betaalde bedrag niet teruggestort. Enkel indien er iemand gevonden wordt die in uw plaats kan meegaan, dan is een terugbetaling mogelijk. Het staat u ook vrij om iemand anders uit te nodigen die in uw plaats meereist. Als we ter plaatse uw ticket kunnen verkopen of de ticketprijs kunnen recupereren, dan krijgt u dit bedrag terug.  
  • Indien de reis door overmacht (bvb. extreme weersomstandigheden) niet kan doorgaan, dan kan de vzw de terugbetaling van de tickets niet garanderen.  
  • Niet-leden betalen een supplement van €15.  
  • Per inschrijving vragen we een voorschot van €50. Dit moet op onze rekening BE28 3631 0687 2620 gestort worden voor 31 augustus. Het restbedrag wordt dan betaald wanneer de definitieve prijzen bekend zijn. 

09/10/22 Der Fliegende Holländer in Duisburg

27/11/22 Tannhäuser in Essen

16/04/23 Der Rosenkavalier in Amsterdam (info volgt)