Lohengrin in Amsterdam 2023

Op 3 december gaan de WagnerVrienden met de bus naar Lohengrin in OperaBallet Amsterdam.

Elsa bevindt zich in het middelpunt van een politiek conflict en wordt beschuldigd van de moord op haar broer, de troonopvolger. In wanhoop roept ze een ridder aan die in haar dromen aan haar verschenen is. Plots manifesteert haar droombeeld zich en schiet de zwanenridder Lohengrin, zoon van Parsifal, haar te hulp. De liefde tussen de twee bloeit op, maar de vreemdeling stelt een bijzondere voorwaarde: Elsa mag niet vragen wat zijn naam is. Kan de mens zo’n groot mysterie verdragen?

OperaBallet Amsterdam presenteert een nieuwe productie in een regie van Christof Loy en met Lorenzo Viotti aan het hoofd van het Nederlands Philharmonisch Orkest. De muzikale bezitting is van een zeer hoog niveau.

Voor deze uitstap zijn er drie opstapmogelijkheden. Naast de P+R in Gentbrugge (Arsenaalstraat) en de Crowne Plaza in Antwerpen, is er deze keer ook de mogelijkheid om in Oostende op te stappen. Het Davidsfonds Oostende is immers onze partner voor deze uitstap. We kunnen helaas niet in Brussel stoppen, maar we vragen onze Brusselse leden om in Antwerpen op te stappen.

Bij aankomst in Amsterdam heb je de gelegenheid om te lunchen in een van de restaurants in de omgeving van de opera. De voorstelling start om 13.30 u. Na de voorstelling keren we onmiddellijk terug. Op de bus wordt de opera tijdens de heenreis ingeleid.

Alle tickets die wij momenteel in optie hebben, zijn uitverkocht. We vragen dat leden die toch nog mee willen ons per e-mail contacteren zodat we hen op de wachtlijst kunnen plaatsen. We proberen eventueel ook nog wat extra plaatsen te reserveren. Wie een eigen ticket heeft, kan sowieso nog mee met de bus. Daarvoor kun je het formulier hieronder invullen.

Datum: Zondag 3 december 2023

Opstapplaatsen:

– 07.45 u. Parking Melinda/ Oostende

– 08.30 u. P+R Gentbrugge Arsenaalstraat

– 09.15 u. Crowne Plaza Antwerpen

Prijzen:

– Ticket rang 1 + bus: €228 (volzet) – Wachtlijst: Contacteer ons!

– Ticket rang 2 + bus: €204 (volzet) – Wachtlijst: Contacteer ons!

– Ticket rang 3 + bus: €174 (volzet) – Wachtlijst: Contacteer ons!

– Enkel bus: €60

– Niet-leden (behalve Davidsfonds Oostende en Cercle Richard Wagner) betalen €15 extra.

Inschrijvingen: Vul per persoon het formulier hieronder in. Na de inschrijving, kun je het bedrag op onze rekening storten.